ElverDan (CVR-nr. 30 39 34 57) er en lille dansk familievirksomhed som beskæftiger sig med produktion af honning, bidronninger, kursus i biavl, honningbehandling og skadedyrregulering. ElverDan drives af Svend Erik Sørensen, som er maskinmester af profession og har mere end 15 års erfaring med biavl.  ElverDan (tidlige Elverhonning) opstod i år 2007 som en naturlig følge af hans mangeårige interesse i natur og miljø, og en hobbyinteresse i biavl som en naturlig følge deraf.

Svends interesse til biavl deles nu også med hans kone Lioudmila, som i hverdagen er programmør. Lioudmila er web-master for både Honningland.dk, Elverhonning.dk, Hvepsefjerner.dk, Skadedyrene.dk og internetbutik Elverdan.dk, og ansvarlig for de russiske sider. På de russiske sider fortæller vi om danske biavl, om produktion af honning og udstyr i Danmark, om biavls traditioner som promovering af dansk biavl i Østeuropa.

 

 

ElverDan producerer honning af højeste kvalitet fra egen bigård. Honningen er koldrørt uden opvarmning og uden brug af pesticider til sygdomsbehandling af bierne.

Vi markedsfører og sælger hovedsageligt vores honning via delikatesseforretninger, bagerier og lignende. Lidt stalddørssalg er dog også inden for vores muligheder.

 

 

Vi kan levere følgende :

Honning på glas  a 450 g  / 250 g / 125 g

Honning på glas a 125 g med valnødder/pinjekerner/solsikkekerner/græskarkærner

Honning på glas a 250 / 125 g med økologisk müsli  Hent prisliste here...

 

Vores største interesse inden for biavlens mange facetter er dog selektion og produktion af bidronninger, hvor vi forsøger at fremavle bidronninger af bedste kvalitet med stor sygdomstolerance, stor honningindsamling, og fredelighed, ved kombineringsavl imellem mange biracer. Udover produktion og salg af dronninger, afholder vi i øvrigt også kursus i dronningeavl for begyndere. Læs mere her...

 

Svend har gennemført kursus inden for hygiejne for levnedsmidler, omfattende teori og viden om mikroorganismer, vækstfaktorer, personlig hygiejne, levnedsmiddelhygiejne, rengøring og desinfektion, lovgivning og kursus i ”God produktionspraksis inden for levnedsmiddelindustrien.”

Vores honningproduktion er underlagt egenkontrol og opfylder kodeks for god produktionspraksis og lovgivning i forhold til produktion af levnedsmidler.